Algemeen

.

Actieve filters

 • Loeppotje met schuiflens en onder-, boven- en zijvergroting.

  € 12,95

  De Navir Buggy Ultra Viewer is een super-de-luxe potloep waarmee een beestje op vijf verschillende manieren onderzocht kan worden.

  De beweegbare microscoop vergroot het beestje 10 x en met de bijgeleverde extra lens kun je het beestje zelfs 20 x vergroten. De loep aan de onderkant zorgt ervoor dat je het beestje vanaf de onderkant kunt bekijken en vergroot het beestje 3 x. Deze loep kan ook omgeklapt worden, tegen de loeppot aan. Hierdoor kan het beestje ook van de zijkant bekeken worden. 

  De loeppot is tevens uitneembaar en daarnaast wordt er een pincet bij de Ultra Viewer geleverd waar takjes, blaadjes en ander materiaal mee kunnen worden opgepakt.  Vergeet niet na gebruik de gevangen beestjes weer vrij te laten in de natuur. 

  Ook leuk 

  Wil je tijdens het gebuiken van je Navir Buggy Ultra Viewer nog meer leren over de beestjes die je gevangen hebt? Kijk dan eens bij de zoekkaart bodemdieren.

 • Excursietas - zwart

  € 10,30

  Zoek je een tas om al je excursiegrief in te krijgen? Deze middelgrote zwarte schoudertas kan daar een oplossing voor bieden!

  Afmetingen 27 x 20 x 10 cm
  Gewicht  300 gr
 • Handteller

  € 8,00

  Deze handteller is handig voor het tellen van vogels. Als de vogeltrek weer op gang komt is een handteller onmisbaar. Simpel te bedienen en weer op nul te stellen. Ook te gebruiken voor andere tellingen natuurlijk!

  Metalen handteller. 4 cijferig af te lezen van 0 tot 9999. Met duimring om gemakkelijk vast te kunnen houden.

 • Handboek Natuurfotografie

  € 26,50

  Het bestverkochte standaardwerk over natuurfotografie. Deze praktische gids laat zien dat natuur dichtbij huis begint en hoe je daar boeiende beelden van maakt, van landschaps- tot macrofotografie.
  Concrete opdrachten moedigen je aan om meteen het veld in te gaan. Welke apparatuur heb je nodig? Hoe benut je de technische mogelijkheden? Hoe vind je fotogenieke dieren? Hoe kom je er dichtbij? Hoe kom je tot verdieping? En wat doe je met je foto's?
  Uit de pers
  'Absoluut het standaardwerk voor iedereen die natuur fotografeert!' ZOOM.nl
  'Verplichte kost voor iedereen die natuur met zijn camera vastlegt' Camera Magazine
  'Handboek Natuurfotografie gaat verder waar andere fotografieboeken ophouden' Fotografie.nl
  Over de auteurs
  Bart Siebelink en Edo van Uchelen zijn gedreven biologen en natuurfotografen. Samen hebben ze het Centrum voor Natuurfotografie opgericht, hét kennis- en educatieplatform voor alle natuurfotografen.

 • Gebogen microscopie-pincet

  € 11,95

  Dit pincet kan gebruikt worden om onder een microscoop te werken. Het heeft zeer fijne punten.

 • Prepareernaald

  € 0,85

  Rechte prepareernaald.

 • Staalpotje - set van 20 stuks

  € 3,75

  Handig klein potje voor het vangen en bewaren van kleine insecten. De potjes worden vooral gebruikt voor nachtvlinders maar zijn ook ideaal voor het bestuderen van bijen, zweefvliegen, pissebedden, wantsen, miljoenpoten, regenwormen, hommels,...

  Hoogte: 70mm
  Diameter: 33mm
  Transparant met rode schroefdop

 • Druppelpipet

  € 1,00

  Eenvoudige druppelpipet voor alle soorten van wetenschappelijk onderzoek!

 • Loeppotje met 2 lensdeksels

  € 4,50

  Loeppotje met twee lensdeksels. Ideaal om diertjes van dicht bij te bewonderen zonder ze te schaden!

 • Petrischaal - Groot model (90mm)

  € 0,50

  Handig om diertjes in het veld rustig en van dichtbij te kunnen bekijken om zo tot een juiste determinatie te komen. Kleine petrieschalen worden soms ook gebruikt om dieren in te leggen om ze beter onder de microscoop te bekijken

 • Petrischaal - Klein model (55mm)

  € 0,35

  Handig om diertjes in het veld rustig en van dichtbij te kunnen bekijken om zo tot een juiste determinatie te komen. Kleine petrieschalen worden soms ook gebruikt om dieren in te leggen om ze beter onder de microscoop te bekijken