Telescopen

.

Actieve filters

 • Telescoop KITE SP65

  € 520,00

  Deze telescoop is inclusief een 17-50x oculair.

  Het SP gamma van KITE OPTICS is een professionele reeks telescopen voor gedetaileerde observatie op grote afstand. SP telescopen zij beschikbaar in 3 varianten. De compacte SP 65, de grotere diameter SP 82 en diezelfde met een hoge definitielens de SP 82 ED.   KITE SP telescopen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en ontworpen voor intensief gebruik ongeacht in welke omstandigheden. De instrumenten zijn gewaarborgd door een 30 jaar durende garantie, typerend voor professionele KITE toestellen.   Elk model is uitgerust met een dual speed (2 versnellingen) scherpstelwiel voor comfortabel en snel focusen. Ook terugkerend zijn kenmerken die enkel aan het hoogste segment behoren, zoals de gestandaardiseerde statiefvoet naar model van de Manfrotto 200PL14, wat directe montage van het instrument mogelijk maakt op ‘s werelds beste statiefkoppen voor telescopen zonder nood aan koppelplaten die afbreuk doen aan de stabiliteit.

  SP 65
  Grootte zegt alles? Deze telescoop mag klein zijn, maar zal een grote indruk op u maken. De SP 65 geniet van alle mechanische snufjes die ook op de grotere SP telescopen te vinden zijn, maar behuist een kleiner optisch systeem. De telescoop heeft net de goede afmeting om overal gemakkelijk met u mee te reizen, en toch nog goede en nauwkeurige observaties mogelijk te maken, zelfs als er wat minder licht is. Het 17-50x oculair biedt hoge vergrotingsfactoren en een zeer genereuze veldbreedte. Dit is misschien wel een van de beste instap telescopen ooit gemaakt.

 • Kite Viato

  € 235,00

  De Kite Viato-rugzak gebruik de binnenruimte van jouw statief om daar materiaal en gerief in op te slaan. Dit is mogelijk door een uniek ontwerp van Kite Optics zelf. 

  De rugzak biedt 15L opslagruimte, genoeg om essentiële zaken tijdens het vogelspotten en/of fotograferen mee te nemen.

  In de rugzak is voldoende plaats om efficiënt jouw vogelgids, verrekijker, drinkbus en wat eten in op te bergen. Superhandig voor tijdens wandeling: nooit meer sleuren met rugzak én statief tegelijk. Met de Kite Viato neem je jouw statief en allerlei in één mee op avontuur.