JNM

De JNM winkel is onderdeel van de jeugdvereniging JNM. JNM staat voor jeugdbond voor Natuur en Milieu, en is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu.

Samen trekken ze het hele jaar door de mooiste natuurgebieden in en laten zich betoveren door de zotste waarnemingen. Ze nemen zelf een zaag of schop in de hand en maken ruimte voor natuur. Bovendien gaan ze op een duurzame en milieuvriendelijke manier door het leven en proberen ze anderen daar ook warm voor te maken.

 

GA NAAR DE JNM-WEBSITE

Jongen met libel in de hand

 

 

Missie en Visie van JNM vzw

 

Een jeugdbeweging 
Voor en door jongeren 
Wild van natuur, uit verwondering 
Wild voor milieu, uit bezorgdheid 
Spel en plezier  
Open voor iedereen 
Ongebonden... 
... en een beetje tegendraads
 

LEES HIER DE MISSIE EN VISIE VAN JNM

 

 

Missie en Visie JNM Winkel

Onze JNM Winkel is er voor en door JNM'ers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in natuur(studie), milieu en beheer. Aan de hand van onze eigen expertise nemen we je graag mee in ons uitgebreid aanbod. Heb je nog niet zoveel ervaring met natuur(studie), milieu of beheer, geen probleem! Ook dan kan je zeker bij ons terecht voor inhoudelijk en kwalitatief materiaal.

Naast een uitgebreid aanbod aan gidsen, tabellen, verrekijkers, nestkastjes,... hebben we ook zogenaamde 'JNM producten'. Dit zijn producten gemaakt en ontworpen door JNM vrijwilligers zelf. Zo hebben we onder andere JNM-truien, een jnm-kaartspel en 'waarom vossen op egels plassen', maar ook een leuke dopper of bijvoorbeeld een JNM-notitieboekje.

We streven met de JNM winkel ook naar duurzaamheid. Zo kiezen we steeds duurzaam en milieuvriendelijk materiaal voor onze eigen producten. Ook onze postpunten voor verzendingen passen binnen het plaatje duurzaamheid. 

 

·      Inhoudelijk en kwalitatief natuurstudie materiaal

·      Materiaal op elk niveau van ervaring

·      Expertise en tips over onze producten

·      Aanbieden van JNM-productenduurzaamheid als uitgangspunt

 

 

Duurzaamheid in onze winkel

Als JNM vzw willen we heel hard werken aan een duurzamere maatschappij. We proberen dit doel te verwezenlijken door tal van manieren maar we willen ook zeker onze eigen interne werking duurzamer maken en houden. 

Vanaf augustus 2018 leggen de online bestellingen (een deel van) hun traject af per fiets. De uitstoot van schadelijke stoffen wordt hierdoor dus ferm gereduceerd. Sinds mei 2020 worden onze pakketjes ook geleverd in postpunten. Ook reduceren wij onze papierverspilling door geen facturen meer af te drukken, als klant kan je jouw factuur namelijk downloaden via de webshop.

LEES MEER

 

 

Onze winkel

Afbeelding van JNM winkel binnen

Naast onze webshop hebben we één fysieke winkel te Gent. Deze winkel wordt uitgebaat door onze winkelvrijwilligers en winkelmedewerker.

 

 

Winkelploeg

Binnen JNM Nationaal is er een winkelploeg (WiP) die verantwoordelijk is voor de JNM winkel. Zo bestaat ons team uit een tal vrijwilligers en een ondersteunend winkelpersoneelslid.

 

Voorzitter 

Marit

Productverantwoordelijke

Etalage         

Emma

Sociale Media

Marit

WiP-leden

Isha, Ruth, Emilia, Lune en LIen

Winkelpersoneelslid

Lennart