• Alleen online

Gaasvliegentabel voor de Benelux - digitaal product

€ 1,25
Inclusief belasting

Gaasvliegentabel voor de Benelux (DT) start met een uitgebreide inleiding over gaasvliegen. Hoe je gaasvliegen het best kan bestuderen wordt ook behandeld. Daarna is er een determinatietabel die je op weg helpt. Een hoofdsleutel brengt je naar verschillende groepen waar je dan verder kan determineren op soort. De determinatietabel wordt versterkt met verschillende tekeningen van de meeste soorten. 

In deze tweede versie van de tabel zijn de (schoon)heidsfoutjes eruit gehaald.
Deze tabel kwam tot stand door een samenwerking tussen JNM en J&N, de Waalse JNM.

Dit is een digitaal product: dit betekent dat je na betaling de tabel kan downloaden. Er zal dus niks worden opgestuurd naar jou. Hoe het concreet werkt, lees je hieronder. 
De papieren versie kan je kopen via deze link

Hoeveelheid

Hoe werkt het digitale product? 

Je koopt en betaalt het product zoals ieder ander product. Je kan kiezen via verschillende betaalmethodes. Nadat de betaling door onze webshop is verwerkt en in ontvangst is genomen (zo goed als direct bij quasi alle betaalmiddelen) zal je het product kunnen downloaden.

Normaal kan je rechtstreeks doorklikken naar het product om het te downloaden. Een andere manier is om naar jouw account te gaan en door dan te klikken op 'Geschiedenis en details van mijn bestelling'. Ga naar de bestelling waar je het product aankocht en je kan het heel eenvoudig downloaden. 

Je kan de gaasvliegentabel oneindig lang downloaden en dit oneindig veel. 

Ondervind je problemen, of heb je vragen over dit product? Neem dan contact op met winkel@jnm.be

VLIE001
Commentaar (0)

Cross Sell Products

16 andere producten in dezelfde categorie: