Zoekkaart bodemdiertjes IVN

€ 1,35
Inclusief belasting

Waar blijven toch al die bladeren die in de herfst van de takken vallen? Die worden opgeruimd door miljarden kleine beestjes. Al die bodemdiertjes kunnen erg van elkaar verschillen. Er zijn beestjes die kruipen, beestjes die graven, beestjes die vliegen en beestjes die glijden. De één heeft geen poten, de ander wel 400. En omdat er zo veel bodemdieren zijn, is het niet moeilijk om er één te vinden. Kijk goed naar jouw bodemdiertje: kun je erachter komen wat het is? Met deze handige zoekkaart op zakformaat kom je het snel te weten. 

Met de IVN zoekkaart bodemdiertjes ontdek je verschillende soorten insecten en leer je ze herkennen. De zoekkaart is gemaakt van steenpapier. Dit bijzondere papier is duurzaam, kan tegen water en gaat daarom veel langer mee dan normaal papier. De zoekkaart is door het compacte formaat gemakkelijk mee te nemen in je tas of jaszak.

Naast de determineerkaart op de voorkant staan er op de achterkant van de zoekkaart verschillende natuurweetjes en tips voor leuke natuuractiviteiten. 

Hoeveelheid

ZOEK173
Commentaar (0)

Cross Sell Products

16 andere producten in dezelfde categorie: